ANTALYA / SERİK - Mehmet Akif Ersoy İlkokulu

Etiket Sonuçları: Okul Aile Birliği Toplantısı

Kas

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı Okul Aile Birliği Genel Kurul toplantımızı yaptık. Toplantıda görev süresi sona eren yönetim kurulu üyelerinin yerine yeni yönetim kurulu seçildi. Görev süresi sona eren Okul Aile Birliği Başkanımız Talat Mustafa Şimşek başta olmak üzere Yönetim Kurulu üyelerine başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz. Yeni seçilen yönetim kurulunda Hasan Ali Durbali Okul Aile Birliği Başkanı oldu. Okul Aile Birliği  Yönetim Kuruluna görevlerinde başarılar dileriz.

Ekm

05/10/2022 tarihinde gerçekleştirilmiş olan Okul-Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı kararları aşağıda paylaşılmıştır.

Ekm

05/10/2022 tarihinde yapılmış olan Okul-Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı sonucunda Okul Aile Birliği Olağan Genel Kurul Toplantısı 22/10/2022 tarihinde Cumartesi günü saat 10.00' de okul bahçesinde yapılacaktır. Tüm velilerimizin katılımı önemle rica edilir.