Etiket Sonuçları: Öğretmenler Günü Kutlaması

Kas

24 Kasım Öğretmenler günü Cyrstal Otel Kalite Direktörü Esra ULUSOY tarafından hazırlanmış pasta eşliğinde okulumuzda kutlandı. Pastayı Başöğretmen'lik sınavını kazanmış olan İbrahim YILMAZ öğretmenimiz kesti. Okulumuz öğretmenlerinden rahatsızlığı bulunan Hümeyra KILINÇ öğretmenimiz de unutulmayarak evinde ziyaret edildi. Başta şehit olan öğretmenlerimiz olmak üzere tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyoruz.

Kas

24 Kasım 2021 tarihinde okul bahçemizde öğrencilerimiz ile birlikte Öğretmenler Gününü kutladık. Günün anlam ve önemiyle ilgili olarak Hayriye GÜNAL öğretmenimiz konuşma yaptı. Öğrencilerimiz öğretmenler günü konulu şiirler okudu, kareografiler hazırladı. Öğrencilerimiz, kutlama sonunda öğretmenlerimize hazırladıkları anlamlı hediyelerini verdiler.