GAME AND KIDS Projesi

GAME AND KIDS

Okulumuzda yeni bir eTwinning projesi daha başlıyor.Okulumuz Okulöncesi öğretmenlerinden Türkan ÜNAL'ın da yer aldığı ve 11 farklı okuldan öğretmen ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleşecek olan GAME AND KIDS projesi zengin içeriğiyle göz doldurdu. Öğrencilerimiz yaşlarından dolayı oyun çağı çocukları olduğundan derslerimizi oyunlaştırarak onları hem eğlendirip hem öğretip eğitmeyi planlamaktayız. Projemizle Oyun tabanlı öğrenme yaklaşımını öğrencilerimizin isteyerek derslere katılımını sağlayacağız. Ev de veli desteğiyle de öğrenmeyi kalıcı boyuta taşıyacağız. Pandemi sürecine göre proje çalışma takvimimizi ortaklarımızla ayarlayacağız. Since our students are play-age children due to their age, we plan to both entertain and teach and educate them by gamifying our lessons. With our project, we will enable our students to participate in the lessons willingly, using the game-based learning approach. We will carry learning to a permanent dimension, both at home and with the support of parents. According to the pandemic process, we will adjust our project work schedule with our partners.

HEDEFLER

- Öğrencilerimizin yaratıcılık ve merak duygusularını destekleyip araştırmalarını ve sorgulamalarını sağlamak
- 21.yüzyıl becerilerinin gelişmesini sağlamak ( Eleştirel düşünme, problem çözme, yaratıcı düşünme...)
- Teknolojiyi bizim desteğimizle doğru şekilde kullanmalarını
- Velileri de projemize dahil edip desteklemelerini sağlamak.
- To support our students' sense of creativity and curiosity and to enable them to research and question
- To develop 21st century skills (critical thinking, problem solving, creative thinking...)
- To use technology correctly with our support
- To include and support parents in our project.

30-11-202101-12-202130-11-202130-11-2021

Yayın: 30.11.2021 - Güncelleme: 01.12.2021 13:59 - Görüntülenme: 252