Space Steam Projemiz

Proje Adı: SPACE STEAM

Projemizin Amacı: Öğrencilerimizin temel becerilerinin gelişmesini sağlayacak yöntemler her geçen gün gelişmekte ve değişmektedir. Sorunlara karşı çözüm odaklı yaklaşımlar daha ön plana çıkmaktadır. Projemiz ile öğrencilerimizin yaşadıkları çevreden başlayarak oluşan sorunlara STEAM temelli çözüm önerilerini geliştirmek istiyoruz. Bu sayede öğrencilerimiz 21. yüzyıl becerilerinin de desteği ile sorunlara karşı farklı bakış açısı geliştirecekler ve uygulamaya yönelik çalışmalara yapacaklardır. Öncelikle yakından uzağa ilkesi ile yaşadığı çevreden başlayarak yeni keşifler yapacaklar, hayatlarını kolaylaştıracak çözüm önerilerini sunacaklar, teknolojinin de yardımı ile karşılaştırma yapabileceklerdir. Sorunun değil çözümün parçası olmayı alışkanlık haline getirecekler.

30-11-202130-11-2021

Yayın: 30.11.2021 - Güncelleme: 30.11.2021 16:00 - Görüntülenme: 225